© 2015 by GadekirkenKBH. Created with Wix.com

Om os

”Adgangsbilletten” til at have fællesskab med Gud her på jorden og i evigheden er, at man tror på hans Søn, Jesus Kristus. I Biblen står der: ”For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.” Joh. 3:16

Når vi beder for mennesker er det altid gratis. Biblen siger at ”vi har fået det for intet og skal give det for intet.”

Vi hører ofte folk sige at de ikke kan tro på Gud i en verden, som er så ond med sygdom, død, krig, ondskab osv. Men Gud har en modstander! Han er kun ude på at stjæle, slagte og ødelægge menneskers liv. Gud er god og ”alle gode gaver kommer ned fra oven, fra lysenes fader, hos hvem der ikke findes forandring eller skiftende skygge,” Jak. 1:16.

• Hvis du har brug for personlig forbøn.

• Hvis du kunne tænke at deltage i gademission og se Helligåndens virke med kærlighed og kraft gennem dig.

boogmona@gmail.com

Hvem er vi?

Vi er pt. 25 personer fra Karlslunde Strandkirke, Pinsekirken, Apostolsk Kirke, Baptistkirken, Adventistkirken, Frikirken Nu, Vintræet, Kristent Fællesskab og JGLM (John G. Lake Ministry).